A Babos/Safarova duó tornagyőztes lett Sydney-ben.

Timiék ellenfele az első kiemelt Errani/Vinci páros volt, akik ellen mérkőzés tie-breakben, 7:5, 3:6, 10:7 arányban sikerült nyernie a magyar/cseh párosnak.

Timiék kezdték jobban a mérkőzést, az első játékban máris breakeltek, de az első kiemelt Errani/Vinci duó hamar egyenlített, majd ők vezettek 3:1-re. Timi és Safarova azonban visszaküzdötte magát a meccsbe, és 5:5-ös állásnál ismét nekik sikerült breakelőnyt kialakítani. Ezt követően Lucie Safarova szervájánál Timiék három játszmalabdához jutottak, és a harmadikat sikerült is értékesíteniük, így szettelőnybe került a magyar/cseh duó a jóval esélyesebb olaszok ellen. Erraniék sokkal jobban szerváltak, 75%-ban ütötték be az első adogatásaikat, szemben Babosék 52%-val, viszont ha második szervára került sor, az olasz páros 9-ből egyszer sem nyert pontot.

A második szett elején Timi nem tudta hozni az adogatását, a korán szerzett breakelőnyt pedig végig tudták vinni az olaszok, 6:3-al egyenlítettek. Következett a mindent eldöntő, 10 nyert pontig tartó rövidítés, ahol Timi szervájánál pontot nyerve két alkalommal is mini breakelőnybe kerültek Erraniék. A magyar lány viszont másodszor egy hosszú röptecsatát követően  pontot tudott nyerni, mellyel egalizált. Ezután Timiék pillanatai következtek: első breakelőnyüket még visszavették az olaszok, ezt követően viszont Sara Errani mindkét szerváját bukta, amivel három mérkőzéslabdához jutott Babos és Safarova. Timi szerválhatott a meccs megnyeréséért, ami elsőre nem sikerült, de második adogatását már pontra tudta váltani, így  10:7-re megnyerték a rövidítést.

Timi pályafutása 7. páros WTA tornagyőzelmét szerezte meg, és önbizalomtól duzzadva várhatja majd a szlovák Schmiedlova elleni mérkőzését az  Australian Open első fordulójában.