Korán búcsúzott a Hewitt/Rafter páros az AusOpenen

2014. január 15.
by andF

Patrick Rafter 12 év óta először lépett pályára ismét tétmérkőzésen, érthető tehát hogy az ausztrálok rendkívül nagy érdeklődést mutattak a meccs iránt. A Hewittal közös páros projektjük azonban tiszavirág életű lett, már az első mérkőzésen kikaptak a Butorac/Klaasen kettőstől.

Forrás: atpworldtour.com

Forrás: atpworldtour.com

Ritkán szoktak páros mérkőzést rendezni a Hisense arénában az első héten, Hewitt és Rafter azonban kivételt képezett ez alól. A veterán  ausztrál  duó ellenfele Erik Butorac és Raven Klaasen volt, akik ellen két játszmában, 6:4, 7:5-re veszítették el a találkozót.

“Jobban szerváltam, mint amire számítottam, jól is röptéztem. Bárcsak jobban sikerültek volna a returnjeim.” – mondta a meccs után Rafter. Ezenkívül leszögezte, hogy bár jó móka volt a játék, a jövőben aligha kerül már ilyenre sor.

Hewitt a következőképp vélekedett a találkozóról: ” Azok a srácok jól játszottak. Mindkettőnk ellen remekül adogattak. De ő (Rafter) is jól játszott. Mókás volt. A közönség remek hangulatot teremtett. Ez a meccs jót tett a tornának, azt hiszem.”