AusOpen: Babosék nem jutottak a legjobb nyolc közé

2014. január 19.
by admin

A tegnapi bravúr után magyar idő szerint ma hajnalban a nyolc közé jutásért lépett pályára Babos Tímea a horvát Petra Martic oldalán. Babosék ellenfele a Gajdosova, Tomljanovic ausztrál, horvát kettős volt. 

Timi adogatójátékával kezdődött a mérkőzés, aki magabiztosan hozta az adogatását. A következő játékban break lehetőségük volt Timiéknek, de nem sikerült kihasználniuk, ami megbosszulta magát, Timiék elvesztették az adogatójátékukat. 2-1.

A következő három játékban mindenki hozta a saját adogatását (4-2), majd ismét Martic volt a soros, és újra nem tudta hozni a szervajátékát, ami után már nem volt más dolga a horvát, ausztrál párosnak, csak kiszerválni a szettet, amit egy nullára nyert játékkal meg is oldottak. 6-2.

A második játszmát – csakúgy, mint az elsőt – is Timi kezdte, és másodszor is könnyedén hozta szervajátékát. Baboshoz hasonlóan mindenki nyerte a saját adogatását egészen 5-5-ig, amikor ismét Martic hagyta break-elni az ellenfelét. A következő játékban Gajdosova már a mérkőzésért adogathatott, aki könnyedén hozta a kötelezőt. Ezzel Babosék 6-2 7-5 arányban vereséget szenvedtek, és számukra véget ért az ide Australian Open.