Babos Timiék döntősök Wimbledonban!

2014. július 4.
by cort

Megvan! Babos Tímea és Kristina Mladenovic két játszmában, 6-1 6-3 arányban legyőzte a Petkovic, Rybarikova párost, és bejutottak a wimbledoni tenisztorna döntőjébe. 

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés Babos Tímea és Kiki Mladenovic számára. A “magyar páros” mindjárt a játszma elején elnyerte ellenfele adogatását, és a kezdeti lendület a folyatásban is megmaradt. Timiék hét break lehetőségükből hármat kihasználtak, miközben nekik egyetlen fogadó eséllyel sem kellett szembenézniük, így az első szettet sima 6-1-re hozták.

A második játszma egy gyors break váltással kezdődött, 1-1  után Babos elvesztette az adogatását, de egyből sikerült visszabreakelni az ellenfelet. Ekkora már Rybarikova egy kötéssel játszott, történt ugyanis, hogy az orosz hölgy túl nagy lendülettel érkezett meg egy labdára, aminek egy hatalmas esés lett a vége. A folytatásban mindkét páros hozta az adogatását, egészen 4-3-ig, amikor Timiéknek ismét sikerült elnyerni Petkovic-ék adogatását. 5-3 után Mladenovic adogathatott a fináléért, és az első mérkőzéslabdát kihasználva Babosék bejutottak a döntőbe, ahol az Errani, Vinci olasz kettős vár rájuk. Szép volt lányok!

A hozzászólások le vannak zárva.