Federer könnyedén, Wawrinka meccslabdát hárítva jutott tovább

Roger Federer két játékot veszítve, Stanislas Wawrinka mérkőzéslabdát hárítva jutott a torontói Rogers Cup harmadik fordulójába. 

Federer kevesebb, mint egy óra alatt végzett Polansky-val Forrás: twitter.com

Federer kevesebb, mint egy óra alatt végzett Polansky-val
Forrás: twitter.com

Biztatóan kezdte a menetelést az első számú svájci teniszező, a második helyen kiemelt Roger Federer. A kétszeres bajnok szinte hiba nélkül játszott, hajszálpontos ütésekkel és tökéletes mozgással szomorította el a szabadkártyás Peter Polansky-t. Federer a következő körben a Marin Cilic – Malek Jaziri mérkőzés győztesével játszik.

Jóval nehezebb dolga volt az Australian Open győztes Stanislas Wawrinkának. A svájci a mindig veszélyes Benoit Paire ellen lépett pályára, és egy két órás, három játszmás mérkőzésen jutott a harmadik fordulóba. Wawrinka a 4-6 6-3 7-6 arányban megnyert találkozón mindössze kétszer tudta elvenni a francia játékos adogatását, és döntő szett 4-5 30-40-es állásnál mérkőzéslabdát kellett hárítania, amit stílusosan egy ásszal oldott meg. A harmadik helyen rangsorolt Stan, a harmadik közben a Kevin Anderson – Fabio Fognini mérkőzés továbbjutójával játszik.

R. Federer (svájci, 2.) – P. Polansky (kanadai, WC.) 6-2 6-0
S. Wawrinka (svájci, 3.) – B. Paire (francia) 4-6 6-3 7-6

A hozzászólások le vannak zárva.