Azarenkát legyőzve Ivanovic jutott a negyeddöntőbe

Óriási mérkőzésekkel folytatódtak a tokiói Toray Pan Pacific Open küzdelmei, ahol többek között Ivanovic – Azarenka mérkőzést is rendeztek.

Ana Ivanovic Forrás: nos.nl

Ana Ivanovic
Forrás: nos.nl

Igazi rangadót rendeztek az egymillió összdíjazású WTA premier torna második fordulójában, ahol a volt világelső Victoria Azarenka a harmadik helyen kiemelt Ana Ivanovic-csal nézett farkasszemet. A magas színvonalú mérkőzésen az idei évben jól teljesítő Ivanovic többször is előnybe került, és megszerzett előnyét végig tartva végül 6-3 6-4 arányban nyert a sérülése után még tartaléklángon játszó Azarenka ellen. Ivanovic következő ellenfele a svájci Bencic-et három játszmában legyőző Lucie Safarova lesz.

Szintén sikerült a továbbjutás – még ha nehezen is – a hatodik helyen kiemelt Cibulkovának, aki az amerikai Coco Vandeweghe ellen nyert két szoros játszmában. Az Australian Open idei döntőse az utóbbi hónapokban gyengén teljesít, és az amerikai játékos ellen mutatott játéka alighanem kevés lesz a következő fordulóban, ahol az első helyen kiemelt Angelique Kerber vár rá.

A hozzászólások le vannak zárva.