Kiesett Ferrer, Murray magabiztosan nyert Shenzhenben

A hét másik férfi tornáján Shenzhenben is a második forduló végéhez értek a küzdelmek. Legnagyobb meglepetésre kikapott David Ferrer, a britek kedvence könnyedén jutott a negyeddöntőbe.

troicki

Troicki kezd egyre jobb formába lendülni
Kép forrása: youtube.com

David Ferrer-t ugyanis a mai napon igen könnyedén legyőzték. Viktor Troicki eltiltása óta próbál a lehető legjobb formába kerülni és úgy tűnik, ezt hétről-hétre egyre sikeresebben teszi. A szernek ez már a negyedik mérkőzése volt, mivel ő a selejtezőből került fel a főtáblára. Troicki a torna első kiemeltje ellen az első szervákból nagy arányban nyerte a pontokat, ami hozzá segítette őt egy két játszmás győzelemhez. Troicki végül 1 óra 6 perc játék után 6/3 6/4-el ment tovább, a negyeddöntőben majd Santiago Giraldoval játszik. A kolumbiai egyébként megverte az új generáció egyik tehetséges ausztrálját, a 18 éves Thanasi Kokkinakist.

Andy Murray

Murray két játszmás győzelemmel mutatkozott be
Kép forrása: theguardian.com

Andy Murray-vel ellenben nem történt meg a korai búcsú, mivel Somdev Devvarman ellen jó teniszt nyújtva diadalmaskodott. A brit előbb 6/3-al úgy húzta be az első szettet, hogy break labda közelébe sem engedte vetélytársát, majd egy nagyon pici megingással így tett a másodikban is. A második kiemelt tehát túl van első mérkőzésén a kínai tornán, holnap majd a szlovák Lukas Lacko ellen harcolhatja ki az elődöntőbe jutást.

A második forduló eredményei:

Viktor Troicki-David Ferrer 6/3 6/4

Santiago Giraldo-Thanasi Kokkinakis 6/4 6/3

Tommy Robredo-Samuel Groth 1/6 7/5 6/3

Andreas Seppi-Simone Bolleli 6/4 6/3

Juan Monaco-Vasek Pospisil 7/5 2/6 6/3

Richard Gasquet-Gilles Müller 6/3 6/2

Lukas Lacko-Ricardas Berankis 6/4 7/6(1)

Andy Murray-Somdev Devvarman 6/3 6/3

Kiemelt kép forrása: eurosport.yahoo.com

A hozzászólások le vannak zárva.