Robognak az esélyesek Kuala Lumpurban

2014. szeptember 25.
by Airon

Az elmúlt két napban már a második fordulót rendezték meg Malajzia fővárosában. A papírforma nem borult, a kiemeltek egy kivételével gördülékenyen meneteltek.

nishikori8

Nishikori magabiztosan nyert
Kép forrása: zimbio.com

Kei Nishikori a US Open óta az első mérkőzését játszotta, ahol az amerikai Rajeev Rammal csapott össze. A japán adogatásaiból rendkívül hatékony maradt, amire denveri ellenfelétől ezen a napon nem nagyon érkezett válasz. A 6/2 6/3 azt bizonyítja, hogy Nishikori a döntős veresége ellenére továbbra is jó formát mutat, amivel komoly esélyei lehetnek megnyernie a Kuala Lumpuri tornát.

gulbis

Gulbis megküzdött a negyeddöntőbe jutásért
Kép forrása: zimbio.com

Ebbe talán leginkább a lett Ernests Gulbis szólhat bele, aki viszont egy igen nehéz mérkőzésen esett túl a mai napon. Az egykoron párosban wimbledoni bajnoki címet nyerő Philipp Petzschner ugyanis igen csak megnehezítette a dolgát. A lett számára könnyű 6/3-al indult a mérkőzés, azonban egy elvesztett Tiebreak rögtön szorosabbá tette a találkozót. Gulbis a döntő játszmára végül ismét összeszedte magát és 6/1-el lezárta az összecsapást. A következő körben majd a német Benjamin Beckerrel játszik majd.

Holnap következnek a negyeddöntők Kuala Lumpurban. A legizgalmasabb meccsnek mindenképpen Pablo Cuevas és Julien Benneteau csatája ígérkezik.

A második forduló eredményei:

Kei Nishikori-Rajeev Ram 6/2 6/3

Marinko Matosevic-Go Soeda 7/6(5) 6/4

Jarkko Nieminen-Leonardo Mayer 7/6(5) 6/4

Pablo Andujar-Michal Przysiezny 6/4 6/7(6) 6/3

Pablo Cuevas-Ivan Dodig 3/6 7/5 7/5

Julien Benneteau-Filip Krajnovic 6/4 6/3

Benjamin Becker-Pierre-Hugues Herbert 6/4 7/6(6)

Ernests Gulbis-Philipp Petzschner 6/3 6/7(3) 6/1

Kiemelt kép forrása: kansascity.com

A hozzászólások le vannak zárva.