Teniszvilag.com - hírek, érdekességek a tenisz világából

Bouchard és Radwanska is búcsúzott Pekingben

Agnieszka Radwanska és Eugenie Bouchard búcsújával folytatódott a Pekingben zajló 5,4 millió dollár összdíjazású China Open. 

Lisicki nyerte a wimbledoni döntősök meccsét Forrás: twitter.com/wta

Lisicki nyerte a wimbledoni döntősök meccsét
Forrás: twitter.com/wta

A lengyel játékos az idei évben mélyrepülésbe kezdő olasz Roberta Vinci ellen lépett pályára, és csakúgy mint Wuhanban, itt is korai búcsúra kényszerült. Radwanska 6-4 6-4 arányú vereségével veszélybe került az év végi szingapúri VB részvétele is, bár a kilencedik helyen álló Kerbernek meg kell nyernie a tornát ahhoz, hogy megelőzze a jelenleg hatodik helyen tanyázó lengyel játékost. Szintén Kerber szereplésétől függ a Sabine Lisicki ellen két játszmában vereséget szenvedő Eugenie Bouchard szingapúri részvétele is. A kanadai hölgy szemmel láthatóan még nem pihente ki a wuhani döntőt, a keményen játszó Lisicki 6-2 6-4 arányban nyerte a meccset, és a következő fordulóban a kilencedik helyen kiemelt Ana Ivanovic-csal játszhat.

A kiemeltek közül két szettben ment tovább a sérüléssel bajlódó Simona Halep, és a negyedik helyen kiemelt Maria Sharapova, míg a tizenhatodik helyen rangsorolt Venus Williams 6-4 6-3 arányban vágott vissza Caroline Garciának a múlt heti wuhani vereségért.

Mai eredmények: 

FT Angelique Kerber 6 6
Zarina Diyas 3 1
FT Svetlana Kuznetsova 6 6
Kurumi Nara 3 1
FT Lin Zhu 5 4
Simona Halep 7 6
FT Mona Barthel 3 3
Lucie Safarova 6 6
FT Flavia Pennetta 1 6 2
Carla Suarez 6 3 6
FT Eugenie Bouchard 2 4
Sabine Lisicki 6 6
FT Caroline Garcia 4 3
Venus Williams 6 6
FT Romina Oprandi 4 2
Ana Ivanovic 6 6

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.