Bouchard és Radwanska is búcsúzott Pekingben

Agnieszka Radwanska és Eugenie Bouchard búcsújával folytatódott a Pekingben zajló 5,4 millió dollár összdíjazású China Open. 

Lisicki nyerte a wimbledoni döntősök meccsét Forrás: twitter.com/wta

Lisicki nyerte a wimbledoni döntősök meccsét
Forrás: twitter.com/wta

A lengyel játékos az idei évben mélyrepülésbe kezdő olasz Roberta Vinci ellen lépett pályára, és csakúgy mint Wuhanban, itt is korai búcsúra kényszerült. Radwanska 6-4 6-4 arányú vereségével veszélybe került az év végi szingapúri VB részvétele is, bár a kilencedik helyen álló Kerbernek meg kell nyernie a tornát ahhoz, hogy megelőzze a jelenleg hatodik helyen tanyázó lengyel játékost. Szintén Kerber szereplésétől függ a Sabine Lisicki ellen két játszmában vereséget szenvedő Eugenie Bouchard szingapúri részvétele is. A kanadai hölgy szemmel láthatóan még nem pihente ki a wuhani döntőt, a keményen játszó Lisicki 6-2 6-4 arányban nyerte a meccset, és a következő fordulóban a kilencedik helyen kiemelt Ana Ivanovic-csal játszhat.

A kiemeltek közül két szettben ment tovább a sérüléssel bajlódó Simona Halep, és a negyedik helyen kiemelt Maria Sharapova, míg a tizenhatodik helyen rangsorolt Venus Williams 6-4 6-3 arányban vágott vissza Caroline Garciának a múlt heti wuhani vereségért.

Mai eredmények: 

FTAngelique Kerber66
Zarina Diyas31
FTSvetlana Kuznetsova66
Kurumi Nara31
FTLin Zhu54
Simona Halep76
FTMona Barthel33
Lucie Safarova66
FTFlavia Pennetta162
Carla Suarez636
FTEugenie Bouchard24
Sabine Lisicki66
FTCaroline Garcia43
Venus Williams66
FTRomina Oprandi42
Ana Ivanovic66

A hozzászólások le vannak zárva.