Errani és Sharapova is továbbment Acapulcóban

2015. február 25.
by cort

Az első helyen kiemelt Maria Sharapova és a másodikként rangsorolt Sara Errani is sikerrel vette a 250 ezer dollár összdíjazású WTA International torna első körét. 

A dohai premier kategóriás torna árnyékában elkezdődtek az Acapulcóban zajló Abierto Mexicano TELCEL verseny küzdelmei is, és ahogy az várható volt a világranglista második Maria Sharapova, és a múlt héten tornagyőzelmet arató Sara Errani is könnyedén jutott a következő körbe.

Sharapova alighanem Dimitrov miatt választotta a mexikói tornát Forrás: trekkingmexico.com

Sharapova alighanem Dimitrov miatt választotta a mexikói tornát
Forrás: trekkingmexico.com

Az orosz szépség némi meglepetésre (és Grigor Dimitrov miatt) a dohai premier torna helyett a mexikói viadalt választotta, és a torna legnagyobb esélyeséhez méltón két szettben győzött az amerikai Shelby Rogers ellen. Sharapova az egész mérkőzésen kőkeményen játszott, és bár az első szettben 1-3-as hátrányba került, onnantól már szinte hibátlan játékkal simán hozta a meccset.

Szintén továbbjutott a Rióban tornagyőzelmet arató Sara Errani is. Az olasz játékosnak úgy tűnik nem okozott túl nagy gondot a riói salakról az acapulcói kemény pályára való átállás. A volt világranglista ötödik játékos könnyűnek mondható 6-1 6-3 arányú győzelmet aratott a selejtezőből feljutó Lucie Hradecka ellen.

A hozzászólások le vannak zárva.