RG 15: Mattek-Sands mindent vitt, meglepetés a férfiaknál

Hat további Roland Garros bajnok. Lássuk mi történt a párosok küzdelmében.

Férfi páros

A férfi páros heroikus döntőjét Dodig és Melo nyerte Kép forrása: timesunion.com

A férfi páros heroikus döntőjét Dodig és Melo nyerte
Kép forrása: timesunion.com

Az urak páros versenye szintén azt hozta, amit a tegnapi egyéni döntő: kikapott a világelső. Bob és Mike Bryan a finálé első szettjét ugyan rövidítésben megnyerték Ivan Dodig és Marcelo Melo ellen, a horvát-brazil duó mégis 7/6 7/5 arányban fordítani tudott. A harmadik kiemelt kettős első Grand Slam győzelmüket ünnepelhették

Női páros

Ki állítja meg Safarovát és Mattek-Sandsot Grand Slam tornán? Kép forrása: usatoday.com

Ki állítja meg Safarovát és Mattek-Sandsot Grand Slam tornán?
Kép forrása: usatoday.com

A női versenyszámom úgy tűnik, igencsak egyeduralkodásnak örvendenek idén. Egyesben Serena Williams bizonyul megállíthatatlannak, párosban pedig Lucie Safarova és Betthanie Mattek-Sands nem talált eddig legyőzőre se Ausztráliában, sem Párizsban. A cseh-horvát duó elképesztő diadalmeneten van túl: a legyőzöttek listájába a negyeddöntőben a Sania Mirza/Martina Hingis, az elődöntőben a Lucie Hradecka/Andrea Hlavackova, majd tegnap a Casey Dellaque/Yaroslava Shvedova páros került.

Vegyes páros

Mike Bryan vegyes párosban vigasztalódhatott Kép forrása: wtaangels.blogspot.com

Mike Bryan vegyes párosban vigasztalódhatott
Kép forrása: wtaangels.blogspot.com

Ami Mike Bryannek a férfi párosok versenyében nem sikerült, az már vegyes párosban igen. Ráadásul Betthanie Mattek-Sands oldalán, így az amerikai hölgy duplázott az idei Roland Garroson. A második kiemelt duó a döntőben Lucie Hradeckát és Marcin Mathowskit győzte le 7/6 6/1 arányban.

A hozzászólások le vannak zárva.