ATP: Hol játszanak ezen a héten?

2015. július 20.
by DGM96

Wimbledon és a Davis Kupa után a legjobbak most pihenni mennek, de a többiek nem állnak meg.

Bastad

Kategória:ATP World Tour 250
Borítás:Salak
Díjazás:€494,310
Címvédő:Pablo Cuevas

Az címvédő uruguayi (3.) tavaly itt aratta karrierje első sikerét az ATP World Tour-on. Érdekesség, hogy egy másik ezen a héten zajló tornán, Umagban is címvédő, ám végül a svéd várost választotta. Cuevasnak a duplázáshoz várhatóan nagy utat kell bejárnia, hiszen a döntőig az alábbi teniszezőkkel játszhat: Delbonis, Gimeno-Traver, Verdasco (5.)/Almagro/Goffin (1.). Az ő szintjén ezek komoly, de nem legyőzhetetlen nevek. A másik ágon a korábbi kétszeres bajnok Robredo (2.), Juan Monaco (4.) és Jeremy Chardy (7.) juthat be a fináléba, ám a tábla ezen részén található az ifjú német Alexander Zverev is, aki megviccelheti a mezőnyt.

Umag

Kategória:ATP World Tour 250
Borítás:Salak
Díjazás:€494,310
Címvédő:Pablo Cuevas

A horvátországi verseny leghíresebb résztvevője Gael Monfils (1.). A francia mókamesternek nagyon minimális elvárás a negyeddöntő, amihez egy meccset kellene nyernie. Nyilván nem ez lesz a célja, de a 8 között Santiago Giraldo vagy Philipp Kohlschreiber (6.) nem ígérkezik könnyű ellenfélnek. A felső ág másik negyedében jó eséllyel Dominic Thiem (4.) és Martin Klizan (8.) juthat el idáig. Az alsó ágon Fognini (5.) és Seppi (3.) révén egy olasz párharc alakulhat ki ugyanebben a fordulóban. A tábla alján található Borna Coricért (7.) nagyon fog szorítani a hazai tábor, de ehhez azért Roberto Bautista-Agutnak (2.) is lesz egy-két szava.

Bogota

Kategória:ATP World Tour 250
Borítás:Kemény pálya
Díjazás:$768,915
Címvédő:Bernard Tomic

A két tavalyi döntős, Tomic (2.) és Karlovic (1.) jelen van ismét Kolumbiában. A kiemelés miatt pedig újra csak a végső meccsen találkozhatnak. Az ausztrál a 8 között Bagdhatisszal (5.), a 4 között pedig James Warddal (8.) vagy Estrella Burgossal (4.) találkozhat. A 2013-as bajnok horvátra az alábbi teniszezők várhatnak a negyeddöntőtől: Groth (6.), Mannarino (3.)/Jaziri (7.).

A tábla megtekinthető itt.

A kiemelt kép forrása: ubitennis.com

A hozzászólások le vannak zárva.