Del Potro is új edző után nézhet

2015. július 26.
by DGM96

A harmadik csuklóműtétjén is áteső argentin teniszező és Franco Davin útjai elválnak.

Franco Davin 2008-tól támogatta Del Potrót forrás: copademaestros.blogspot.com

Franco Davin 2008-tól támogatta Del Potrót
forrás: copademaestros.blogspot.com

Szegény Del Potróról lassan egy éve nem lehet olyan cikkeket írni, hogy folyamatosan járja a tornákat és játssza a meccseket. Ehelyett a téma a sorozatos visszalépések és műtétek. Nem túl jó hír az sem, hogy a 2009-es US Open-bajnok legutóbbi közleményében elmondta, nem tudja még mikor tér vissza. Ezen talán meg sem lehet lepődni, de azon viszont igen, hogy 7 év együttműködés után edzőjével, Franco Davinnal, illetve Martiniano Orazival (ő még régebbről kísérte az argentin karrierjét) megszakította a munkálatokat. Erről természetesen a közösségi hálózaton számolt be:

“Be szeretném jelenteni nektek, hogy Franco és Martiniano már nem részei a csapatomnak. Hálás vagyok az évekért, melyek során együtt dolgoztunk és kívánom nekik a lehető legjobbakat. Hálával tartozom családjaiknak is a szívélyes támogatásukért, amit a teniszen kívül kaptam tőlük.”

Hogy mi zajlott a háttérben, az még nem derült ki, de nem túl jó hír, hogy két ilyen fontos személy távozik a “stábjából” ilyen válságos időszakban.

A kiemelt kép forrása: twitter.com

A hozzászólások le vannak zárva.