WTA Finals: Radwanska és Kvitova jutott a döntőbe

Hiába végzett Gabrine Muguruza és Maria Sharapova is hibátlanul a csoportja élén, a döntőbe a két csoport másodiknak sikerült bejutnia. 

Kvitova másodszor nyerheti meg az év végi VB-t Forrás: twitter.com

Kvitova másodszor nyerheti meg az év végi VB-t
Forrás: twitter.com

Agnieszka Radwanska – Petra Kvitova döntőt rendeznek a szingapúri WTA-világbajnokságon. A tornát két vereséggel kezdő lengyel hölgy idén ötödik alkalommal találkozott az újdonsült világranglista harmadikkal, és az előző négy vereség után ezúttal győztesen hagyta el a pályát. A 6-7 6-3 7-5 arányban megnyert mérkőzéssel Radwanska idén már 50 győzelemnél jár, nála többel csak a világelső Serena Williams, és a WTA Finals csoportkörében búcsúzó Angelique Kerber büszkélkedhet.

A másik elődöntő szintén meglepetést hozott, a cseh Petra Kvitova két játszmában, 6-3 7-6 arányban legyőzte a tornán százszázalékos Maria Sharapova ellen. Az orosz szépség az első szettben nem tudott mit kezdeni a kétszeres wimbledoni bajnok pontos és kőkemény ütéseivel, és bár a második felvonásban megnyugtató 5-1-es vezetésre tett szert, a folytatásban ismét Kvitova percei következtek, aki megérdemelten jutott a torna döntőjébe.

A hozzászólások le vannak zárva.