IPTL 2015: Egy sima, egy fordított

Végéhez ért az IPTL második játéknapja. A címen a kronológia szempontjából most azonban fordítsunk egyet és lássuk a történéseket.

Philippine Mavericks-Singapore Slammers 24-26

Kyrgios nyerte meg a mindent eldöntő meccset az első párharcon Kép forrása: iptlworld.com

Kyrgios nyerte meg a mindent eldöntő meccset az első párharcon
Kép forrása: iptlworld.com

A Philippine Mavericks csapata első mérkőzését vívta meg az egy vereséget elszenvedő Singapore Slammers ellen. Az ausztrál Mark Philippousis kezdte 6/4-es győzelemmel a párharcot Carlos Moya ellen, ez előzetesen megnyugvást jelentett a Mavericks számára. Egészen addig a pillanatig, amíg a cseh Karolina Pliskova le nem győzte 6/4 arányban az idén három Grand Slamet nyerő Serena Williamset, rögtön döntetlen volt az állás. A férfi párosok küzdelmében ismét két pontnyi előnyt szerzett a Mavericks. Richard Gasquet és Edourd Roger Vasselin ugyanis 6/4-re diadalmaskodott Marcel Melo és Dustin Brownnal szemben. Úgy tűnik ezen a találkozón bármi történt 6/4 lesz az eredmény, az utolsó két mérkőzés is ezt igazolta. Melo a svájci Bencic oldalán javított vegyes párosban Vasselin és Gajdasova ellen, így a döntés a férfi egyesre maradt. Milos Raonic hiába vezetett 3-1-re Nick Kyrgios elleni mérkőzésén, a végén az ausztrál, valamint a Singapore Slammers örülhetett. Szoros és izgalmas mérkőzést láthattak a szurkolók a második nap nyitásaként.

Legendari Japan Warriors-UAE Royals 15-30

Mladenovic és Nestor sikere megalapozta az UAE Royals fölényes győzelmét

Mladenovic és Nestor sikere megalapozta az UAE Royals fölényes győzelmét

Kellett egy kis izgalom az első mérkőzésen, mivel a másodikon már csak azt mondhattuk, hogy a fogadó két pontra van a játék megnyerésétől. Az újonc és a tavalyi döntős csatája nem hozott túl sok feszült pillanatot, az UAE Royals lesöpörte a pályáról a Legendari Japan Warriors csapatát. Mladenovic és Nestor kezdésnek lenullázta Sharapovát és Paest, majd az orosz teniszezőnő egyéniben 6/4-es vereséget szenvedett Ana Ivanovic ellen. Goran Ivanisevic 6/4 arányban elkönyvelhette második győzelmét a sorozaton Marat Safint legyőzve, Paes és Herbert pedig a Nestor/Berdych duó ellen 6/4-es sikerrel végérvényesen eldöntötte a találkozót. A Legendari Japan Warriors az utolsó mérkőzésen már csak a szépségtapaszért küzdhetett, Berdych azonban 6/4-re legyőzte Kohlschreibert. A végén így értelmet nyertek az első sorok gondolatai az UAE Royals aktuális sikeréről.

A hozzászólások le vannak zárva.