ITF: Jani Réka – ezúttal “csak” párosban jött össze a döntő

Magyar eredmények a múlt heti női tornákról.

Jani Réka Luca maradt Rómában és elindult egy rangosabb, 50 000-es tornán, salakon. Az egyéni verseny most nem tartott olyan sokáig, pedig jó volt a kezdés, legyőzte ugyanis az amerikai Pegulát (4.) szetthátrányból fordítva. A második fordulóban már elmaradt a siker, az olasz Burnett legyőzte két játszmában. Párosban a grúz Sophia Shapatával állt össze és a 2. kiemeltek voltak. A második forduló nagyon szoros mérkőzést hozott, a mexikói-olasz kettőst “champions-tie-break”-ben győzték le, ezután viszont magabiztosan jutottak el a fináléig. Ott azonban nem bírtak az 1. kiemelt kínai-török duóval (5/7 1/6).

Árgyelán Csilla (7.), Békefi Bianka (6.) és Pirok Alexa a boszniai Banja Luka-ban vett részt egy 10 000-es, szintén salakpályás versenyen. Bianka a legjobb 4-ig, Csilla a legjobb 8-ig jutott, Alexa pedig selejtezőből érkezve az első körben búcsúzott.

További eredmények

– Stollár Fanny a hollandiai Middelburgban (salak, 25 000) indult. Egyesben kiesett az első fordulóban, párosban pedig a másodikban, ami egyben a negyeddöntő volt.

– Lukács Vanda a lengyelországi Torunban (salak, 25 000) az egyes tornán a második, párosban az első fordulóig jutott.

– Totka Naomi Egyiptomban, Sharm El Sheikhben (kemény pálya, 10 000) játszott, ahol a szingli versenyen 2. kiemeltként a 2. fordulóig jutott, párosban pedig kanadai partnerével, 1. kiemeltként az elődöntőig.

A kiemelt kép forrása: www.bcnn5.com

A hozzászólások le vannak zárva.