ITF összefoglaló: Borsos párosban nyert versenyt Telaviban

Párosban tornagyőzelem, egyéniben elődöntő egy másik helyszínen. Lássuk a múlt hét ITF magyar vonatkozású eseményeit.

Trnava

A szlovák városban Gödry Levente utazott el a jó szereplés reményében, azonban ez nem a legsikeresebb torna volt számára. A magyar játékost egyéniben a lengyel Maciej Rajski győzte le. Gödry párosban az olasz Tommaso Lago oldalán indult el, azonban a versenyt később megnyerő Danylo Kalenichenko/Filipp Kekercheni kettős legyőzték őket.

Sombor

Szerbiában Filipenkó Viktor versenyzett. A magyar játékos egészen az elődöntőig jutott el. A negyeddöntőben két játszmában győzte le a torna hetedik kiemeltjeként induló Nerman Faticot. A legjobb négy között viszont az első kiemelt Kristijan Mesaros magabiztosan diadalmaskodott Filipenkóval szemben. A horvát játékos később a versenyt is megnyerte.

Telavi

Borsos Gábor ötödik kiemeltként a legjobb 16 között esett ki Telaviban, a verseny azonban ekkor közel sem ért véget a magyar teniszező számára. Borsos a litván Lukas Mugeviciussal játszott a grúziai versenyen párosban, ahol a döntőig játszmaveszteség nélkül menetelt, majd a fináléban Victor Baluda és Ilya Vasilyev ellen 6/2 2/6 10-7 arányban a végső győzelmet is megszerezték. Borsos idei harmadik ITF tornagyőzelmét aratta párosban.

A hozzászólások le vannak zárva.