Wawrinka: Nem érzem a nagyobb nyomást

2017. január 22.
by cort

Magabiztos játékkal jutott a legjobb nyolc közé a svájci Stanislas Wawrinka. A mérkőzés után a Seppi elleni mérkőzésről, és Andy Murray vereségéről is nyilatkozott.
“Nagyon szoros és nehéz meccs volt. Mindketten nagyon jól játszottunk. Úgy hiszem, megtaláltam az utat hogyan maradjak agresszív, különösen a fontos pontoknál.” – nyilatkozta a Seppi elleni mérkőzésről.

“Természetesen Andy búcsúja óriási meglepetés. Ő a világelső. Hihetetlen volt tavaly, különösen az év végén, amikor minden tornát megnyert, ahol elindult. De ebből is látszik, hogy nincs olyan, hogy könnyű sorsolás, vagy tuti győzelem.”

“Nem tudom, hogy miért kellene nagyobb nyomást éreznem. Bejutottam a negyeddöntőbe, és ahogy már mondtam, óriási meglepetés, hogy már nincsenek (Murray és Djokovic) versenyben, de az én következő meccsem a negyeddöntő. Nem gondolok az elődöntőre, vagy a döntőre, és arra, hogy majd nem kell Novákkal és Andy-vel játszanom. Ez az utolsó, amire most gondolok, előbb még vár rám egy nehéz mérkőzés a negyeddöntőben. A másik ágon Novak kiesésével nyitott lett a tábla, de még most is vannak ott nagyszerű játékosok.”

A hozzászólások le vannak zárva.