Murray, Nadal és Djokovic is győzelemmel kezdett… párosban

2017. március 11.
by cort

Az Indian Wells-i torna nem csak arról híres, hogy előszeretettel nevezik az ötödik Grand Slamnek, hanem arról is, hogy a legnagyobb játékosok évről évre pályára lépnek párosban is.
Az idei évben a nagy négyesből hárman, Novak Djokovic, Rafael Nadal és Andy Murray is úgy gondolta, mit árthat egy kis páros mókázás. Az eredmény eddig kiváló, mindhárom Grand Slam-győztes győzelemmel rajtolt.
A legnagyobb fegyvertényt Andy Murray-ék hajtották végre, aki honfitársával Daniel Evans-szel lépett pályára, és meglepetésre búcsúztatták az ötödik helyen kiemelt Marc Lopez, Feliciano Lopez spanyol kettőst. Novak Djokovic szintén egy honfitárssal, az április végén Magyarországra látogató Viktor Troickivel vágott neki a páros versenynek, és az első körben egy szoros meccsen küldte haza a Rohan Bopanna, Pablo Cuevas duot.
A spanyol salakkirály Bernard Tomic-csal alkotott párt, és meglepően jól muzsikált együtt az ausztrál fenegyerekkel. Nadalék tehát továbbmentek, Stan Wawrinka és Grigor Dimitrov duoja viszont búcsúzott a versenytől.

A hozzászólások le vannak zárva.