Del Potro: Szerencsétlen sorsolás, Federer pedig akár világelső is lehet

2017. március 23.
by cort

Ismét nehéz sorsolást kapott Juan Martin Del Potro. Az argentin játékost Acapulcóban és Indian Wells-ben Novak Djokovic állta útját, Miamiben pedig már a harmadik fordulóban összefuthat Roger Federerrel.

“Nincs szerencsém a sorsolásokkal, de valakinek kell játszani a legjobbakkal is, és számomra megtiszteltetés a tenisztörténelem legnagyobbjai ellen pályára lépni. Néhány hónappal ezelőtt még a tévében néztem őket, most pedig méltó ellenfelük vagyok.”

Saját sorsolása, és javuló formája mellett, Tandil tornya Roger Federer idei teljesítménye mellett sem mehetett el szó nélkül.
“Nem lepődtem meg, hogy ilyen szinten játszik. Ha tudja tartani ezt a formáját, akkor ismét ott lesz, ahol lennie kell. Biztos vagyok benne, hogy van esélye a világelsőségre is. A fonákja rengeteget fejlődött, és akkor is képes a győzelemre, amikor nem megy neki a játék.”

“Zsinórban ez a negyedik tornám, és hosszú idő után ez az első alkalom, hogy képes vagyok zsinórban ennyi tornán elindulni. Másnak ez normális, de számomra nagyon fontos, mert azt jelenti, hogy a csuklom ismét jól működik.”

A hozzászólások le vannak zárva.