Paul Annacone: Djokovic és Murray elkaphatja Nadalékat

2017. december 2.
by cort

Néhány napja még arról írtunk, hogy az orosz Marat Safin nem sok esélyt ad a visszatérőknek a két fenoménnal szemben, de korábbi játékosok és nagynevű edzők közül páran épp az ellenkezőjét gondolják.

Így van ezzel Pete Sampras és Roger Federer korábbi edzője, az amerikai Paul Annacone is, aki szerint a hosszú sérülésből visszatérő Novak Djokovic és Andy Murray felveheti a versenyt az idei évben a mezőnyből kimagasló Roger Federerrel és Rafael Nadallal.
Az már szinte biztosnak tűnik, hogy a két korábbi világelső már az év első heteiben pályára lép, de a legnagyobb kérdés minden bizonnyal az lesz, hogy fizikálisan milyen állapotban lesznek. “Nem tudom Novak és Andy mennyire épült fel, de amikor az ő játékstílusukban jönnek a négy-öt játszmás mérkőzések, akkor erre hamar választ kapunk. Ha egészségesek, akkor a legjobbak közé tartoznak. A tudásuk megvan, az nem tűnik el az egyik pillanatról a másikra, ezért nem gondolom, hogy Djokovic és Murray ne tudna ismét a legmagasabb szinten játszani, és felvenni a versenyt Nadalékkal.”

Kép forrása: mashable.com

A hozzászólások le vannak zárva.