Muguruza-Nadal: Ez egy nagy nap a spanyol tenisz életében

2017. december 11.
by cort

Mint arról már korábban beszámoltunk, Garbine Muguruza és Rafael Nadal kapta az ITF világbajnoki címét. A két spanyol szerint kettőjük győzelme egy nagyszerű nap a spanyol tenisz életében.

“Nagyon boldog vagyok, hogy az ITF megtisztelt ezzel a díjjal, és én lehettem a Nemzetközi Tenisz Szövetség 2017-es világbajnoka. Négy év telt el azóta, hogy legutóbb világelsőként zártam az évet, és ez egy különleges érzés. Gratulálok Garbinenek a sikeréhez és az eredményeihez, ez egy nagyszerű dolog a hazánknak. Nagyon köszönöm a csapatomnak és a rajongóimnak, és külön köszönet a nagybátyámnak Toninak ezekért az évekért.” – mondta a harmadik alkalommal megválasztott Nadal.

A női győztes Muguruza is hasonlóan nyilatkozott: “Az ITF világbajnokának lenni egy ilyen kiélezett évben csodálatos érzés, és még különlegesebbé teszi, hogy Rafa elnyerte a férfi teniszezők díját. Ő egy nagyszerű példakép mindegyikünk számára, és ez egy nagyszerű napja a spanyol tenisznek. Tudtam, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét, és ez segítette abban, hogy nyerni tudjak Wimbledonban, és világelső legyek. Motivált vagyok, és tudom, hogy amit idén tanultam, az hasznomra lesz a folytatásban is.”

Kép forrása: tennisworldusa.com

A hozzászólások le vannak zárva.