AusOpen 2018: A vegyes most nem jött össze Timiéknek

2018. január 28.
by cort

A női páros győzelem után ma lehetősége volt a duplázásra Babos Tímeának. Timi az indiai Rohan Bopanna oldalán a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai-horvát kettős ellen lépett pályára.

Nagyon jól kezdték a mérkőzést Babos Timiék. A magyar – indiai páros 25 perc alatt, 6-2 arányban abszolválta az első szettet, és jó előjelekkel várhatták a folytatást. A második játszmában azonban feljavult Pavic-ék játéka, 3-3 után breakelni tudtak, és ez az előny elegendőnek bizonyult a szett megnyeréséhez. Jöhetett a mindent eldöntő mérkőzés tie-break. A rövidítést a horvát-kanadai kettős kezdte jobban, elhúztak 6-3-ra, de Timiék fordítani tudtak, és 9-8-nál mérkőzéslabdához jutottak. Pavic azonban jól koncentrált, és két ásszal fordítani tudott, majd pedig Timi adogatásánál Dabrowski egy jó fogadással véget vetett a mérkőzésnek.

A vereség ellenére Timi így is bravúros tornát tudhat maga mögött. Győzelem női párosban, döntő vegyes párosban, és győzelem Coco Vandeweghe felett egyesben. Soha rosszabb Grand Slam tornát Babos Tímea!

A hozzászólások le vannak zárva.