Novak Djokovic: Többet várok magamtól

2018. március 25.
by cort

Novak Djokovic visszatérése nem úgy alakult, ahogy azt sokan várták. Rafael Nadal és Roger Federer tavalyi remeklése után mindenki készpénznek vette, hogy Novak Djokovic is pillanatok alatt a legjobbak között találja magát. Sajnos a szerb klasszis még messze van régi önmagától, és csalódottságát nem leplezte a hétvégi Benoit Paire elleni veresége után sem.

“Jól kezdtem a mérkőzést, de az első hat játék után elfogyott az erőm. Jól adogatott, nem tudtam lebreakelni. Jól jött fel a hálóhoz, jól röptézett. Próbálkozok, de nem működik. Nem érzem jól magam, amikor nem megy a tenisz. Szeretnék úgy játszani, ahogy képes vagyok, de ez jelenleg lehetetlen. Ez minden. Egy jobb játékostól kaptam ki.”

“Nem mennék ki a pályára, ha nem hinnék abban, hogy nyerni fogok. Nem kellene itt lennem, ha nem próbálnám meg. Senki sem kényszerít ostorral, hogy menjek ki a pályára. Szabadon döntök, hogy akarok-e játszani, vagy nem. Szeretem ezt a sportot. Nagyon sok ember támogat, és ezért hálás vagyok nekik. Sajnos még nem vagyok azon a szinten, amit látni szeretnének tőlem, és ahogy látni szeretném magamat. De ez van. Az élet megy tovább.”

A hozzászólások le vannak zárva.