ATP Marrakech: Kialakult az elődöntők párosítása

Az egész héten borongós időjárásban zajó tornán, csupán a mai napon, de megrendezésre kerültek a negyeddöntők. Lássuk a történéseket. 

Andujar döntő szettben már elbírt Vatutinnal
Kép forrása: marca.com

A felső ágon újabb bravúrra készült az első kiemelt Albert Ramos-Vinolast búcsúztató Alexey Vatutin. A világranglistán 160. helyen álló orosz játékosnak azonban Pablo Andujar már túl nagy falatnak bizonyult, aki döntő szettben jutott a legjobb négy közé. A spanyol teniszezőnek az elődöntőben a porugál Joao Sousával kell farkasszemet néznie. Sousa szintén döntő szettes harcot vívott a grúz Nikoloz Basilashvilivel, a harmadik felvonásban viszont magabiztosan döntötte el a továbbjutás kérdését.

Edmund magabiztosan jutott az elődöntőbe
Kép forrása: aol.co.uk

Az alsó ágon nem tudott semmi és senki a kiemeltek útjába állni. A francia házirangadón Gilles Simon és Richard Gasquet csapott össze. Gasquet magabiztos kezdést követően Tiebreakban nyerte a második játszmát, 2 óra 1 perc játék kellett neki a győzelemhez. A második kiemelt Kyle Edmund pedig legyőzte az első körben Fucsovics Márton kiejtő Malek Jazirit, könnyedén 52 perc alatt 6/2 6/1-re.

Kiemelt kép forrása: beinsports.com

A hozzászólások le vannak zárva.