Játssz velünk egy teniszütőért!

2018. július 21.
by cort

Mennyire figyelted a férfi tenisz idei alakulását? Ha úgy érzed nagyon, akkor tedd próbára tudásod, és kis szerencsével teniszütőt nyerhetsz!

Kedves Olvasóink!

Szeretnénk titeket egy kis játékra invitálni. Kérünk titeket, hogy az alábbi leírást körültekintően olvassátok el, lényeges információkat tartalmaz a játékkal kapcsolatban.

A játék menete

1. A játék olyan, mint bármelyik kvíz. Próbáld helyesen megválaszolni a kvízben feltett tíz kérdést., majd a végén rányomni a “finish” gombra. Minden kérdésre három lehetséges válasz közül kell kiválasztani a megfelelőt. 
2. Helyes tippek esetén a játék végén kapsz egy utasítást, az alapján küldd el nekünk a megoldást, és várd a sorsolást. Helytelen tippek esetén a program jelzi, hogy nem sikerült minden kérdésre jól válaszolni. Ebben az esetben próbálkozz újra, ne add fel!
3. Ha úgy érzed, hogy minden válaszra jó megfejtést adtál, vagy a kérdésekkel kapcsolatosan vannak észrevételeid, küldj emailt az info@teniszvilag.com email címre.
4. Oszd meg a tippjátékkal kapcsolatos facebook postot. Ez nagyon fontos! A játék csak minimum 50 facebook megosztás esetén érvényes! 200 megosztás esetén 2 darab, 500 megosztás esetén 3 darab, 1000 megosztás esetén 5 darab teniszütőt sorsolunk ki.

A játék szabályai

1. Bárki játszhat, aki rendelkezik magyarországi postacímmel. (Az ok egyszerű. Nem szeretnénk Kanadába postázni a nyereményt.)
2. A megfejtések beküldési határideje 2018. 07.23. (hétfő) 22 óra, az ez után beérkezett megoldásokat nem áll módunkban elfogadni. (Módosítás: Mivel a bejegyzés megosztásainak száma nem érte el az ötvenet, ezért a sorsolást csak akkor tudjuk megtenni, ha a megosztások száma átlépi az ötvenet!)
Itt szeretnénk még felhívni a figyelmeteket, hogy a kisorsolásra szánt teniszütők teljesen alap, hobbi ütők, a teniszezés élményét maximálisan visszaadják, ezért megköszönnénk, ha a “ilyen ütőt a bolhapiacon kapni”, illetve a “hat éves gyerekem komolyabb ütővel játszik” hozzáoszlásokat mellőzzük. Köszönjük!

Jó játékot! Jó tippelést!

Results

Gratulálunk! Sikerült! Küldd el a “teniszütő” szót, valamint a neved a teniszvilagcom@gmail.com email címre, és már be is kerültél a játékunkba!

Sajnos nem sikerült minden kérdésre jó választ adnod. Próbáld újra!

#1 Hányszor találkozott idén Novak Djokovic és Roger Federer tétmérkőzésen?

#2 Meddig jutott az idei Miami Openen Roger Federer?

#3 A wimbledoni tornáig bezárólag hány tornát nyertek idén a nagy négyes tagjai?

#4 Hol szerezte meg első ATP 250-es tornagyőzelmét Fucsovics Márton?

#5 Az év eddigi Grand Slam tornáin hány helyszínen volt címvédés?

#6 Hány magyar játékos volt a budapesti ATP torna főtábláján?

#7 Hányadik wimbledoni tornagyőzelmét aratta Novak Djokovic?

#8 Kivel játszott Roger Federer az idei Australian Open harmadik fordulójában?

#9 Ki ellen vesztett játszmát Rafael Nadal az idei Roland Garros-on?

#10 Kitől szenvedett vereséget Madridban Rafael Nadal?

finish

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.