Fucsovics búcsúzott Winston-Salemben

Fucsovics Márton ezen a héten Winston-Salemben próbált szerencsét, azonban ezúttal nem sok sikerrel. A magyar játékos a szerencsés vesztesként táblára kerülő Guido Andreozzi ellen szenvedett vereséget. 

A nyíregyházai teniszező tavaly, akkor magához képest még egészen parádés módon a legjobb 16-ig menetelt ezen a versenyen, tehát néhány védendő pont forgott itt kockán. Andreozzi az első játszmában rendre előnyben játszott, Fucsovics csupán kapaszkodni próbált argentin ellenfelére. Hiába az erőfeszítés, már nem tudta utolérni a szett végén Andreozzit, aki 6/3-al került szettelőnybe. A folytatás sem sejtetett sok pozitívumot, hiszen Andreozzi teniszezhetett break előnyben is. Marci azonban utolsó erőtartalékait megmozgósítva sikeresen megfordította a szettet és 6/4-el lélektani előnyben várhatta a záró szakaszt. A harmadik játszmára viszont Fucsovics némileg elkészült az erejével és mindösszesen 6 pontot tudott nyerni ebben a szettben.

Fucsovics számára tehát hamar véget ért a Winston-salemi szereplés. Legközelebb vele a jövő hét hétfőn ( ahol már zajlanak a selejtezők ) US Openen találkozhatunk.

Kiemelt kép forrása: sportfaktor.hu

 

A hozzászólások le vannak zárva.