Három nagy név is búcsúzott már az első körben a Shanghaiban zajló ATP 1000-es tornán

2018. október 8.
by SchGy

Nem tudott túljutni az első körön Milos Raonic, Nick Kyrgios és Stan Wawrinka sem.

A karrierje során három GS tornát megnyerő Stan Wawrinka a horvátok még mindig csak 21 éves tehetségével Borna Coriccal találkozott. Eddigi meccseiket Wawrinka nyerte kivétel nélkül, ezen szeretett volna ma javítani Coric, ami végül össze is jött neki. A világranglistán jelenleg 19. horvát az első játszmát szoros csatában veszítette el 6/4 arányban.

A második felvonásban mindketten magabiztosak voltak az adogatásaik mögött 4/5 horvát vezetésig. Ekkor Wawrinka szervái következtek, és Coric 2 szettlabdához jutott, az elsőt még hárította a svájci, a következőt már nem tudta, ezzel egyenlített a horvát 6/4. A döntő játszmában egy játék döntött, Wawrinka elveszítette újra az adogató játékát, ezzel 3/1 elhúzott Coric, és már nem tudott visszajönni ellenfele így a meccset  4/6 6/4 6/3 a fiatal horvát nyerte.

Milos Raonic a 23 éves amerikai McDonald Mackenzi ellen lépett pályára, és meglepetésre 6/3 5/7 6/3 vereséget szenvedett.  Nick Kyrgiosnak sem sikerült továbbjutnia a legjobb 32 közé, az amerikai Klahn Bradley állta az útját( 4/6 6/4 6/3) aki egyre feljebb kúszik a világranglistán, és már a 104. pozíciót foglalja el.

 

 

A kép forrása: sportschatplace.com

A hozzászólások le vannak zárva.