Nadal teniszakadémiát nyit Mexikóban

2018. október 25.
by andF

Az aktuális világelső szülővárosában, Manacorban hozta létre két éve a Rafael Nadal Tennis academy névre hallgató létesítményt, jövő hónaptól pedig külföldre is kiterjeszti a tevékenységét.

A spanyolországi központ 25 teniszpályát, egy fitnessz centrumot és két úszómedencét foglal magában. Az igazgatóság tagjai közé tartozik Rafán kívül Tony Nadal, Carlos Moya és Carlos Costa is. A létesítmény második évfordulójának apropóján jelentették be, hogy megnyitják a második akadémiát is, mely helyileg a mexikói Cancun városában lesz majd. Az akadémia mellett két új szálloda is épült, melyek a jövő héten nyitják meg kapuikat a vendégek előtt.

“A célunk mindig is az volt, hogy kiterjesszük az akadémia tevékenységét. Örömmel jelentjük be, hogy megtörténik az első Manacoron kívüli bővítés” – olvasható Nadal sajtóközleményében.

Az új létesítményben hét salakos teniszpálya, egy 7-a-side futballpálya, egy padelpálya, sportbolt, húrozó szolgáltatás, valamint kávézó és bár található majd. A különböző, felnőtteknek és gyerekeknek szóló edzésprogramok mellett a múzeumban Nadal relikviáit is meg lehet majd tekinteni.

A mexikói akadémia hivatalos megnyitója novemberben lesz majd. Azt még nem lehet tudni, hogy Nadal részt vesz-e az eseményen.

Kép forrása: tennisnow.com

A hozzászólások le vannak zárva.