Tenisz is volt azért Párizsban

2018. október 31.
by cort

A sorozatos visszalépések megpecsételték a mai nap sorsát, de még egy ilyen csonka fordulóban is voltak érdekes mérkőzések a párizsi masters viadal szerdai napján.

Elsőként mindjárt a Nitto ATP világbajnokság nyolcadik helyéért versenyben lévő Kei Nishikori, és John Isner lépett pályára. A japán a hazai közönség előtt teniszező Adrian Mannarinot győzte le két szettben, az amerikai viszont rendesen megszenvedett a kazah Mikhail Kukushkin ellen. A nyolcadik helyen kiemelt Isner az orosz Karen Khachanov, míg Nishikori a hetedik helyen rangsorolt Kevin Anderson ellen gyűjtögetheti a londoni részvételhez szükséges pontokat.

A nap további mérkőzésein két játszmában jutott a legjobb tizenhat közé a negyedik helyen kiemelt Alexander Zverev, aki az amerikai Frances Tiafoe-t tudta legyőzni, és szintén továbbment a címvédő Jack Sock is, aki a gall Richard Gasquet intézte el 6-3 6-3 arányban.

A nap talán legnagyobb szenzációját (a sorozatos visszalépések mellett) a tunéziai Malek Jaziri szolgáltatta, aki Rafael Nadal visszalépésének köszönhetően szerencsés vesztesként került fel a táblára. Jaziri a spanyol Fernando Verdascoval találkozott, és egy rendkívül feszült mérkőzésen, három szettben küldte haza az utóbbi időben inkább csak balhézni tudó balkezes játékost.

Kép forrása: twitter.com/rolexpmasters

A hozzászólások le vannak zárva.