ANDY MURRAY BEJELENTETTE VISSZAVONULÁSÁT!

A korábbi világelső skót teniszező rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze magyar idő szerint éjszaka az Australian Openen.

“Nem érzem jól magam” – kezdett bele mondandójába a háromszoros Grand Slam-bajnok, majd elnézést kérve a sajtó képviselőitől kivonult a teremből egy kis időre.

Már az, hogy rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze, sejtetett maga után valamit, ismerve az ő helyzetét az elmúlt másfél évről. Miután visszaült a mikrofon elé elmondta, hogy a fájdalommal, amit a csípőműtétje, a regenerációja, de még a visszatérése óta is érez, egyszerűen nem múlik el és egészen biztosan nem tud ezzel együtt olyan szinten teniszezni, amilyenen szeretne.

Lehetséges, hogy a hétfőn kezdődő Australian Open lesz az utolsó tornája, idén azonban egészen biztosan visszavonul, ezt azonban mindenképpen Wimbledonban szeretné megtenni, ha a teste engedi!

A korábbi világelső skót teniszező karrierje 2017 nyara óta kérdések, kétségek és reménytelen visszatérések sorozata. Kettő éve ilyenkor még világelső volt, hiszen 2016-ban, élete legjobb szezonjában Wimbledoni bajnok és Olimpiai bajnok lett, illetve az év végén minden tornát bezsebelt, ahol csak elindult.

További részletek, nyilatkozatok hamarosan!

A kiemelt kép forrása: twitter.com/CNN

A hozzászólások le vannak zárva.