ATP: Szófia

2019. február 6.
by nemethpe

Amíg a hölgyek a héten a Fed-kupában küzdenek, addig az uraknál három ATP torna is zajlik. Ennek egyik állomása a 600 ezer dollár összdíjazású, fedett pályás szófiai torna.

A hét elején kapásból vaskos meglepetések születtek, a svájci klasszis Wawrinkát az aradi Marius Copil verte meg, de kikapott a francia Adrian Mannarino is, ő a német Yannick Maden-től szenvedett vereséget. A feltörekvő grúz Nikoloz Basilasvili vesztét pedig szintén egy német, Dany Brands okozta, de Gael Monfils és Fernando Verdasco már ott van a legjobb tizenhat között.
Fucsovics Marci a kemény januári ausztrál hónap után is itt folytatja szereplését, a sokad virágzását élő olasz Andy Seppi ellen. Győzelméről már korábban beszámoltunk, következő ellenfele az előbb említett német Maden lesz.

Akikre még érdemes lehet figyelni a hét során, az Australian Open elődöntős athéni Stefanos Tsitsipas, valamint a spanyol Robert Bautista Agut, aki szintén sokáig menetelt az év első Grand Slam tornáján, illetve említést érdemel még két fiatal orosz szereplése is, az első helyen kiemelt Karen Khachanov, valamint a harmadik helyen rangsorolt Daniil Medvedev is odaérhet a végén.

Kép forrása: atptour.com

A hozzászólások le vannak zárva.