Djokovic, Zverev és Raonic is párosozik Indian Wells-ben

Úgy tűnik, a játékosok igyekeznek a legtöbbet kihozni az Indian Wells-ben töltött két hétből, több éljátékos is részt vesz a pénteken rajtoló férfi páros küzdelmeiben.

A legszembetűnőbb név a páros főtábláján a világelső Novak Djokovic. A szerb eddig egyetlen páros tornagyőzelmet szerzett pályafutása során, 2010-ben Jonathan Erlich oldalán bizonyult a legjobbnak Queen’s Clubban. A BNP Paribas Openen Fabio Fognini lesz a párja, és már az első fordulóban érdekes mérkőzés elé néznek – a Raonic/Chardy kettős lesz az ellenfelük.

Alexander Zverev is pályára lép pénteken bátyja, Mischa oldalán, akivel múlt héten megnyerték az acapulcói tornát. Zverevék tavaly is részt vettek a küzdelmekben, akkor a Bryan testvérek álltak az útjukat. Minden idők legsikeresebb párosa természetesen idén is részt vesz a tornán, negyedik kiemeltként szerepelve az orosz Khachanov/Medvedev duó ellen kezdenek.

A tavalyi győztes John Isner ezúttal Sock helyett korábbi páros partnerével, Sam Querrey-vel alkot csapatot, ellenfelük az első kiemelt Herbert/Mahut duó lesz. A franciák idén megnyerték az Australian Opent, ami egyben azt is jelentette, hogy meglett nekik a karrier Grand Slam.

A fiatal kanadai tehetség, Denis Shapovalov a rutinos páros teniszezővel, Rohan Bobannával nevezett a tornára, az első fordulóban a második helyen kiemelt Murray/Soares kettős lesz az ellenfelük.

Érdemes még megemlíteni a szabad kártyával induló játékosok párosait is: Nick Kyrgios Taylor Fritz oldalán szerepel majd, Stan Wawrinka pedig Lucas Pouille-el alkot párt.

A főtábla ide kattintva tekinthető meg.

Kép forrása: tennisworldusa.org

A hozzászólások le vannak zárva.