INDIAN WELLS, napi kibeszélő, 03.15.

2019. március 15.
by cort

Folytatjuk a héten útjára indított szolgáltatásunkat, a napi kibeszélőt. Aki még nem tudná, mostantól a nagyobb tornákon mindig, de igény szerint a köztes időszakokban is ezen a módon biztosítunk Számotokra megfelelő felületet a szurkoláshoz, információcseréhez. Természetesen a tematikus blogbejegyzések alatt is ugyanúgy lesz lehetőség a véleményetek kifejtésére, illetve az esetleges parázs viták lefolytatására.

Reggelre kialakult az elődöntő párosítása a felső ágon, ma pedig alighanem a legtöbb teniszkedvelő izgatottan várja, hogy az alsó ágon összejön-e a várva-várt Roger Federer – Rafael Nadal összecsapás. A svájci a lengyel Hubert Hurkacz ellen, Nadal pedig az idei évben a vártnál gyengébben muzsikáló Karen Khachanov ellen harcolhatja ki az elődöntős részvételt. Ezeknek tudatában kicsit háttérbe is szorulnak a tegnapi nap eseményei, különösen, hogy a francia Gael Monfils sérülés miatt visszalépett, ezzel pedig Dominic Thiem játék nélkül jutott a négy közé. Az osztrák játékos az elődöntőben a kanadai Milos Raonic-csal meccsel, aki két szettben búcsúztatta a fiatal Miomir Kecmanovic-ot.

A korábbi top tízes Belinda Bencic ismét szárnyal. Az idei évben sorra veri a legjobbakat, a tegnapi napon három játszmában verte a cseh Karolina Pliskovát. Az elődöntőben bizonyára nehezebb dolga lesz a rendkívül jó formában teniszező Angelique Kerber ellen. A volt világelső német egy szoros és egy sima szettben nyert az utolsó állva maradt amerikai Venus Williams ellen. A másik ágon már korábban kialakult az elődöntő párosítása, ott a fiatal Bianca Andreescu az ukrán Elina Svitolinával találkozik.

Jó szurkolást és kommentelést kívánunk a meccsekhez!

Kép forrása: nobu-style.com