Fucsovics, Thiem és Djokovic is pályán – Miami Open kibeszélő, 3. nap

Indian Wells-hez hasonlóan a Miami Open során is jelentkezünk új szolgáltatásunkkal, a napi kibeszélővel. Aki még nem tudná, mostantól a nagyobb tornákon mindig, de igény szerint a köztes időszakokban is ezen a módon biztosítunk Számotokra megfelelő felületet a szurkoláshoz, információcseréhez. Természetesen a tematikus blogbejegyzések alatt is ugyanúgy lesz lehetőség a véleményetek kifejtésére, illetve az esetleges parázs viták lefolytatására.

Lezajlott a Miami Open második játéknapja. A kanadai Félix Auger-Aliassime három játszmában múlta felül a norvég Casper Ruudot, így ő lesz Fucsovics Márton ellenfele a második fordulóban. A mérkőzések zöme különösebb meglepetés nélkül zajlott. Bernard Tomic 2 játszmában múlta felül Thiago Monteirot, úgyhogy készülhet a Djokovic elleni összecsapásra. A nap hőse David Ferrer, aki két nagyon sima játszmában iskolázta le az amerikai Sam Querreyt.

A mai nap egyik legjobb meccsének ígérkezik a Fucsovics – Auger-Aliassime találkozó. Marci tavaly ősszel már felülmúlta egyszer a kanadait, akkor egy nagyon fordulatos meccsen, 1-6 6-0 7-5 arányban tudott nyerni. A mérkőzés 19 óra körül esedékes.

Az este során pályára lép ezen kívül Raonic, Isner, Monfils, Nishikori és Kyrgios is. Kyrgios ellenfele az idei budapesti challanger győztese, Alexander Bublik, akinek az ausztrálhoz hasonlóan az ejtés a kedvenc ütése, így kifejezetten látványos találkozónak ígérkezik ez a meccs is.

A nap végén Thiem indul harcba a Sunshine Double-ért, ellenfele Hubert Hurkacz lesz. A játéknapot végül Novak Djokovic zárja Bernard Tomic ellen.

Ti melyik mérkőzést várjátok a legjobban?

Jó szurkolást és eszmecserét kívánunk a meccsekhez!

Kiemelt kép forrása: i.ytimg.com