Miami Open kibeszélő, 7. nap

2019. március 26.
by revan07

Indian Wells-hez hasonlóan a Miami Open során is jelentkezünk új szolgáltatásunkkal, a napi kibeszélővel. Aki még nem tudná, mostantól a nagyobb tornákon mindig, de igény szerint a köztes időszakokban is ezen a módon biztosítunk Számotokra megfelelő felületet a szurkoláshoz, információcseréhez. Természetesen a tematikus blogbejegyzések alatt is ugyanúgy lesz lehetőség a véleményetek kifejtésére és a parázs vitákhoz is helyt adunk.

Kialakult a legjobb 16 mezőnye Miami-ban, amiről bővebben itt olvashattok. A tegnapi nap során elmaradtak az igazi meglepetések, egyedül Dimitrov búcsúzott a nagy nevek közül.

A mai napot a méltán nagy figyelemnek örvendő Félix Auger-Aliassime nyitja Bashilashvili ellen. A 18 éves kanadai már így is bekerült a Top50-be, még egy győzelemmel már a Top40-et súrolná. Nem lesz könnyű dolga Kyle Edmundnak: a brit nem elég, hogy legyőzte Raonic-ot, ma még nagyobb adogatásokra számíthat a címvédő John Isner ellen.

A közönséget a szokottnál is jobban szórakoztató Kyrgios Coric ellen folytathatja a bohóckodást, míg Kevin Andersonra a Dimitrovot verő Thompson vár.

Az este során Djokovic lép pályára Bautista-Agut ellen. A világelső megpróbálhat visszavágni az év eleji Dubai-i tornán elszenvedett vereségért. Szintén jó meccsnek ígérkezik a Goffin – Tiafoe, bár a nap leglátványosabb találkozójának talán a  Shapovalov – Tsitsipas lehet.

A programot Federer zárja Medvedev ellen, ahol feltehetően nem lesz egyszerű dolga a svájcinak. Tavaly októberben két alkalommal is találkoztak, mindkét alkalommal Federer nyert.

A mai program:

17:00 Félix Auger-Aliassime – Bashilashvili
17:00 Kyle Edmund – John Isner
18:30 Borna Coric – Nick Kyrgios
20:00 Kevin Anderson – Jordan Thompson
20:30 Novak Djokovic – Roberto Bautista-Agut
21:30 David Goffin – Frances Tiafoe 
23:00 Denis Shapovalov – Stefanos Tsitsipas
02:00 Roger Federer – Daniil Medvedev 

Ti melyik meccset várjátok a legjobban?

Kiemelt kép forrása: cdn.newsapi.com.au