Miami Open kibeszélő, 10. nap

Indian Wells-hez hasonlóan a Miami Open során is jelentkezünk új szolgáltatásunkkal, a napi kibeszélővel. Aki még nem tudná, mostantól a nagyobb tornákon mindig, de igény szerint a köztes időszakokban is ezen a módon biztosítunk Számotokra megfelelő felületet a szurkoláshoz, információcseréhez. Természetesen a tematikus blogbejegyzések alatt is ugyanúgy lesz lehetőség a véleményetek kifejtésére és a parázs vitákhoz is helyt adunk.

Hajrájához ért az év második Masters versenye, ahol a mai napon a férfi elődöntőket rendezik. A tegnapi napon Roger Federer nagyszerű játékkal visszavágott Kevin Andersonnak a wimbledoni vereségért, ma pedig a kanadai Denis Shapovalovval találkozik, aki három játszmában verte egyik NextGen vetélytársát, az amerikai Frances Tiafoe-t. A másik ágon már korábban kialakult a párosítás, ott a címvédő John Isner egy másik kanadai tinédzserrel, Felix Auger-Aliassime-mel játszik a döntőbe jutásért.

A hölgyek ma pihennek, a tegnapi napon Ashley Barty Anett Kontaveitet, Karolina Pliskova pedig Simona Halepet legyőzve jutott a holnapi fináléba.

Kép forrása: twitter.com/miamiopen