Dupla terhelés – Róma Masters kibeszélő, 5. nap

Jó szokásunkhoz híven természetesen Rómából is jelentkezünk napi kibeszélővel. A kibeszélőkben felvezetjük számotokra a napot, a kommentmezőben pedig lehetőségetek van megvitatni a nap meccseit, szurkolni kedvenceiteknek vagy akár kötetlenül is beszélgethettek. 

 Az eső áztatta napot követően nem lesz egyszerű dolga annak, aki a legjobb 8-ba szeretne kerülni. Mivel a Top10-es játékosok közül senki sem lépett pályára, a terv szerint a mai napon dupla terhelés jut a játékosokra, azaz minimum 4 játszmát kellene nyerni a negyeddöntőhöz.

Dominic Thiem kezdi a nagyok közül a napot, az ő ellenfele Fernando Verdasco lesz, akit eddig még nem tudott legyőzni. 11:30-tól Rafa Nadal jön, az ő első ellenfele Chardy lesz, míg Marin Cilicre Jan-Lennard Struff, Kei Nishikorira Taylor Fritz, Roger Federerre pedig Joao Sousa vár. Kora délután a világelső Denis Shapovalovval játszik, és ugyanekkor Goffin – Del Potro meccset is rendeznek. Szintén délután pályára lép még Tsitsipas és Kyrgios is.

Ha túl vagyunk a mai első körön, akkor a második felvonásban ezek a lehteséges mérkőzések: Djokovic – Cecchinato; Kyrgios – Goffin/Delpo;  Cilic – Nishikori;  Tsitsipas – Fognini;  Federer – Coric;  Thiem – Khachanov; Basilashvili – Nadal

Kis túlzással, azt sem fogjátok tudni, hogy mit nézzetek! Addig is a mai biztos program:

10:00 – Diego Schwartzman – Albert Ramos-vinolas
10:00 – Dominic Thiem – Fernando Verdasco
11:30 – Jeremy Chardy – Rafael Nadal
11:30 – Marin Cilic – Jan-Lennard Struff
11:30 – Taylor Fritz – Kei Nishikori
11:30 – Joao Sousa – Roger Federer
13:00 – Radu Albot – Fabio Fognini
13:00 – Novak Djokovic – Denis Shapovalov
13:00 – David Goffin – Juan Martin del Potro
13:00 – Philipp Kohlschreiber – Marco Cecchinato
13:00 – Nick Kyrgios – Casper Ruud
13:00 – Stefanos Tsitsipas – Jannik Sinner

Kiemelt kép forrása: www.crackedracquets.com