RG 19: Fucsovics Márton búcsúzott férfi párosban

Fucsovics Márton számára befejeződött a férfi páros verseny a svéd Robert Lindstedt oldalán. A magyar/svéd kettős a Marcelo Demoliner/Divij Sharan duótól szenvedett vereséget. 

Fucsovics Márton vasárnapi egyéniben való kiesése után a délelőtt folyamán férfi párosban lépett pályára a svéd Robert Linstedttel. Nem ígérkezett könnyűnek az első forduló, hiszen a Demoliner/Sharan duó múlt héten Münchenben nyert tornát. Nem kezdődött valami fényesen Marciék számára a mérkőzés, hiszen Linstedt adogatásának elveszítése szetthátrányt eredményezett. A második játszmában már Fucsovicsék több alkalommal is közel voltak a breakhez, végül a lehető legjobb pillanatban 5-4-nél, a játszmán belüli ötödik break labdájukkal kiegyenlítettek. A harmadik játszmában viszont Demoliner és Sharan hamar igen tetemes előnyt szerzett. 5-1 után még a magyar/svéd páros parádés pontoknak köszönhetően nagy nehezen meccsben maradtak, azonban Demolinerék a következő játékban könnyen lezárták a találkozót.

Fucsovics Márton tehát férfi párosban is az első fordulóban búcsúzott. A magyar teniszezőnek marad a vegyes páros, ahol Babos Tímeával holnap játszanak Manon Arcangioli és Tristan Lamasine ellen.

Kiemelt kép forrása: infostart.hu