Thiemet kirakták a sajtótájékoztatóról Serena miatt!

2019. június 2.
by revan07

Serena Williamsnek az elmúlt időszakban inkább a botrányairól, semmint az eredményeiről beszélünk, és a Roland Garros sem múlt el ilyen eset nélkül. 

Dominic Thiem tegnap 4 játszmában verte meg Pablo Cuevast, és jutott be a legjobb 16 közé. A tavalyi döntős épp sajtótájékoztatót tartott a fő médiateremben, amikor jelezték számára, hogy el kellene hagyni a helyszínt, ugyanis  az épp vereséget szenvedett Serena Williams nem hajlandó várni rá.

Thiem láthatóan ledöbbent a kérésre, hogy hagyja el a termet.

“Nem egy junior játékos vagyok!” – fakadt ki Thiem. “Tényleg nem értem…Mi a franc? Ez tényleg vicc…El kell hagynom a termet, mert ő következik?… Akkor inkább elmegyek, nem fogok itt várni rá. Ezek szerint én is azt csinálhatok, amit akarok.”

A Garros szervezőinek inkompetenciájáról is ismét meggyőződhettünk, mert a források szerint Serenának megfelelt volna a kisebb terem, csak ezt a szervezők nem akarták. Természetesen ekkor még mindig mondhatta volna Serena, hogy miatta ne dobják ki a tavalyi döntős, háromszoros elődöntős játékost a sajtótájékoztatójának a közepéről, de ezt nem tette meg.

Se tető, se lámpa, a szervezési készség pedig szintén az amatőrt súrolja (elég csak a Wawrinka – Dimitrov meccsre gondolni). Nagyon úgy tűnik, hogy a Garros jelenleg elmarad a többi GS tornától.

Kiemelt kép forrása: rolandgarros.com