Djokovic-Zverev és Khachanov-Thiem – Roland Garros kibeszélő, 11. nap

Megrögzött szokásunknak eleget téve a francia nyílt teniszbajnokság ideje alatt is biztosítunk számotokra napi kibeszélőt, ahol lehetőségetek van szurkolással és eszmecserével színesíteni a nap eseményeit.

Elérkeztünk a negyeddöntők második napjához. Ezúttal a hölgyek kezdik a versengést, 14:00-tól a Chatrier-n a tavalyi győztes Simona Halep játszik a 17 éves (!) Amanda Anisimovával, míg a Lenglen-on Keys – Barty meccs kerül megrendezésre.

A női meccsek után következnek a férfi meccsek, 15:30 magasságában. A Chatrier-n Novak Djokovic – Alexander Zverev meccs lesz. Salakon lepte már meg Zverev Djokovicot, kérdés, hogy ezt 3 nyert szettre is meg tudja-e tenni, ami egyben a Grand Slam áttörést is jelentené a németnek. A Lenglen-on Dominic Thiem játszik Karen Khachanovval, Thiem zsinórban a 4. évében juthat be az elődöntőbe Párizsban, míg az orosz az első Grand Slam elődöntős szereplését szeretné elérni.

A nap teljes programja:

14:00 Simona Halep – Amanda Anisimova
14:00 Madison Keys – Aeshliegh Barty
ezt követően
Novak Djokovic – Alexander Zverev
Dominic Thiem – Karen Khachanov

Ne feledkezzetek meg tippjátékunkról, melyre itt tudtok tippelni a meccsek kezdetéig, és az 5. fordulóban egy teniszütőt nyerhettek. Az 5. forduló eredményeit az esti órákban tesszük közzé az oldalon.

Kiemelt kép forrása: rolandgarros.com