Roland Garros – Teniszvilág tippjáték, a Végjáték, 2. nap

Játssz velünk a francia nyílt teniszbajnokság ideje alatt! Többfordulós tippjátékunk során 7+1 lehetőséged van győzni!

Elérkezett az év második Grand Slam tornája, mi pedig egy közös tippjátékkal szeretnénk még élvezetesebbé tenni számotokra a következő két hetet.

Túl vagyunk a végjáték első napján, a mai napon elérkeztünk az utolsó felvonáshoz második feléhez!

Aki lemaradt az első öt fordulóról, ne csüggedjen, hiszen az utolsó körben újabb nyereményért szállhat harcba, melynek elbírálásában nem számít majd az eddigi teljesítmény. Természetesen az összetett versengés is tovább folyik a Decathlon utalványért.

A torna végjátékát (elődöntők és döntők, előreláthatólag 8-10 meccset kell megtippelni) összesítjük, és az utolsó felvonásban az első három helyezettet díjazzuk! A nyereményekről második nap adunk infót.

JÁTÉKSZABÁLYOK

 • Tippjátékunk a Roland Garros fordulóinak megfelelő bontásban kerül megrendezésre, vagyis hét alkalmad lesz győzedelmeskedni.
 • Kezdetben naponta 5, a végjátékban pedig az adott számú meccsre kell tippelni.
 • A tippek leadásának határideje minden esetben a választott mérkőzések közül az első meccs kezdési időpontja.
 • A tippek leadásához érvényes email cím szükséges.
 • A tippet a meccsek végső eredményére kell leadni (3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3, vagyis összesen 6 lehetőség). A telitalálat 5 pontot, a kimenetel eltalálása 3 pontot ér.
 • Feladott meccs esetén a nyertes játékos szettjeit kerekítjük háromra, a feladó addig szerzett játszmáinak megtartása mellett (pl.: ha Schwartzmann 1-1-nél feladja Fucsovics ellen, az 1-3 Marcinak, ha 0-1-nél, az 0-3 Marcinak, ha 2-0-nál, az 2-3 Marcinak…)
 • A női mérkőzések és a páros meccsek kimenetelének eltalálása 3 pontot, a telitalálat 4 pontot ér
 • A végső győztes az lesz, aki a 7 forduló alatt a legtöbb pontot szerzi.
 • A résznyereményt az adott fordulóban legtöbb pontot szerző játékos nyeri.
 • Holtverseny esetén sorsolás dönt a nyertes személyéről, akit emailben értesítünk.
 • Az állást, illetve a fordulók nyerteseit folyamatosan közzétesszük.

Ha a játékkal kapcsolatosan bármilyen észrevételetek, kérdésetek lenne, küldjétek el az info@teniszvilag.com email címünkre!

NYEREMÉNYEK

Játékunkat a budapesti Yonex Sportbolt (XIII., Petneházy u. 54) szponzorálja, hozzájárulásukat ezúttal is köszönjük! 

Az utolsó (összevont) forduló nyereményei: a forduloban három különböző nyeremény talál gazdára, és az előrébb végző tippelő választhat a nyeremények közül. Ezek pedig egy Yonex teniszpóló, egy Wilson Tour Slam teniszütő, illetve egy eredeti Roland Garros kulcstartó, egyik kedves olvasónk felajánlásával, amit ezúton is köszönünk neki!

A tippjáték végső győztesének (aki a torna ideje alatt a legtöbb pontot gyűjti) nyereménye: 15 ezer forint értékű Decathlon ajándékkártya.

 A tippek leadásának határideje lejárt!