A női negyeddöntők – Wimbledon kibeszélő, 8. nap

Elérkezett az év harmadik Grand Slam tornája, és ezúttal sem maradtok napi kibeszélő nélkül! Itt van lehetőségetek szurkolni, esélyeket latolgatni, vagy akár kötetlenül beszélgetni. 

Ma a lányoké lesz a rivaldafény Wimbledonban, kiderül kik jutnak be az elődöntőbe. A mai napon férfi meccset nem rendeznek.

Kora délután kettőtől a centeren Serena Williams nyit Riske ellen. Riske eddig minden a négy meccsét döntő szettben nyerte meg a tornán, Serena ezzel szemben csak egyetlen játszmát bukott. Egymás ellen még nem játszottak, de Riske agresszív tenisze okozhat gondokat Williamsnek.

Az egyes pályára szorult így Simona Halep, aki a kínai Zhang-gal mérkőzik. Az egymás elleni mérleg nem neki kedvez, ugyanis kétszer is kikapott már kínai ellenfelétől, egy győzelem mellett.

Serenáék után a hazaiak reménysége, Konta jön a fő pályára, a cseh Strycova ellen, míg a kettes pályán Svitolina – Muchova meccset rendeznek. Kontáék után ismét Serena következik, ezúttal Murray oldalán, a Martin / Atawo duo ellen játszanak a legjobb 16 közé jutásért.

kiemelt kép forrása: wimbledon.com