Kisfiút hozott a gólya a Murray családba

2019. november 16.
by kert

Andy Murray családja két kislány után most egy kisfiúval bővült

Mozgalmas heteken van túl a Murray família: az apuka Antwerpenben újra tornát tudott nyerni év eleji csípőműtétje után, az anyuka, Kim pedig nem sokkal ezután világra hozta harmadik gyermeküket, Teddyt. Murray-éknél hagyomány, hogy az apa középső nevét kapja a fiúcsemete, így  -bár Andynek nem igazán tetszik- a skót játékos nevét kapta a pici.

A család mostani életét így jellemezte Murray: “Nagyon jó, bár rendkívül mozgalmas. Három 4 ėven aluli gyerekünk van, ez kiegészül két kutyával, szóval állandóan figyelni kell valamire. De mindenki egészséges, ez a legfontosabb. A nővérei jól fogadták a kis Teddyt, semmilyen féltékenységet nem tapasztaltunk.”

Murray már többször hangoztatta, hogy szeretné, ha a gyermekei látnák őt játszani. Ez felveti a kérdést, meddig tart még a pályafutása. Erről a kérdésről így vélekedett: “Önző módon örülnék, ha a gyerekek látnának a pályán, de már nem ez a legfontosabb. Remélhetőleg a testem engedélyez még néhány évet a Touron, aztán meglátjuk. Egyelőre még úgy sincs elég türelmük egy egész teniszmeccs végignézéséhez.”

Az újszülött Teddy hozzájárult ahhoz is, hogy apukája felszedjen magára néhány extra kilót. Murray egy könyöksérülés miatt nem edzhetett néhány hétig, és mivel esténként felesége, Kim lefekszik a gyerekekkel aludni, ő csokoládéval és süteményekkel kárpótolta magát. De a skót még nem érzi elérkezettnek az időt, hogy belekóstoljon a visszavonulás utáni életbe. Készül a jövő héten megrendezésre kerülő Davis Kupára, majd Miamiba utazik téli felkészülésre edzőjével, Ivan Lendl-lel.

A karácsonyt mindenképp a családdal tölti majd, hiszen háromgyerekes apukaként számára már a ez a prioritás. A gyerekek egyelőre nem utaznak vele a versenyekre, a Federer családdal ellentétben Murray-ék nem találják megfelelő életformának a gyerekek számára az utazgatást a világ körül.

Forrás

A kiemelt kép forrása: https://www.goodtoknow.co.uk