ATP Beharangozó: New York

2020. február 10.
by maratsafin

Ismét a hazai játékosok viszik a prímet a 804 ezer dollár összdíjazású New York Openen. Az elmúlt három kiírásban amerikai nyerte a tornát, idén Milos Raonic lehet a jenkik legnagyobb kihívója.

A felső táblán a torna első kiemeltje a rutinos John Isner, aki az Ivo Karlovic – Jordan Thompson meccs győztesével kezd. Amennyiben a veterán horvát lesz az ellenfél, komoly szőnyegbombázásra lehet számítani. A Roger Federer elleni elhibázott meccslabdákat próbálja itt feledtetni  Tennys Sandgren is, és szintén ezen az ágon kapott helyet az “Isner utód” Reilly Opelka is. A harmadik kiemelt fiatal amerikai legnagyobb ellenfele a nyolc között a korábbi Grand Slam-döntős Kevin Anderson lehet.

Alul Milos Raonic a legmagasabban rangsorolt teniszező, akinek a negyeddöntőig nem lehet különösebb gondja, utána papírforma szerint a brit KyleEdmund jöhet. Kecmanovic és Humbert személyében két fiatal kapott még kiemelést ezen az ágon, és egy régi ismerősre is érdemes lehet figyelni, Jack Sock szabadkártyát kapott a versenyre.

A torna sorsolását itt találjátok -> New York Open