Djokovic elfogadta Federer fallabdás kihívását

A világelső Novak Djokovic hamar reagált Roger Federer kedden közzétett fallabdázós kihívására. Ahogyan az várható volt, a szerb sem ügyetlen, sőt, még arra is odafigyelt, hogy ő is zöld fal előtt ütögessen.

A világjárvány okozta korlátozások közepette a teniszezők is küzdenek az unatkozás démonaival, és különböző ötletes kis elfoglaltságokkal igyekeznek szórakoztatni saját magukat és a követőiket. Roger Federer már korábban is fallabdázással ütötte el az időt, most pedig a falhoz egészen közel állva ütögette a tenyeres röptéket, és hasonlóra szólította fel néhány játékostárást, más sportolókat és hírességeket is.

Djokovictól nem áll messze a szórakozás és a szórakoztatás, nem meglepő tehát, hogy röviddel az eredeti videó közzététele után posztolta is a sajátját.

Bár Djokovic egyáltalán nem ügyetlen, Federernek azért jobban ment:  nehéz figyelemmel követni és számolni, de a svájci egy perc alatt nagyjából kétszáz röptét ütött anélkül, hogy a labda földet érne, ráadásul a lábait sem mozgatta közben.

 

Az elmúlt hetekben Federer rendszeres használója lett a különböző közösségi média felületeknek, melyeken mindenkit arra sarkall, hogy maradjon otthon, és hozzá hasonlóan a lakáson belül keressen szórakoztató elfoglaltságot.

Forrás

Kép forrása: tennisworldusa.org