Virtuális RG2020: A második nap mérkőzései

2020. május 26.
by cort

Elérkezett virtuális Roland Garros-unk második játéknapja, a tegnapi nyolc párosítást követően ma további hat mérkőzésre várjuk a szavazatokat.

Az első nap “összecsapásai” hamarosan véget érnek, ezekről egy későbbi cikkben néhány mondatban majd még beszámolunk, de már küldhetitek a voksaitokat a mai meccsekre.

Aki esetleg lemaradt volna, a játékról néhány mondatban. A jelenlegi világranglista alapján létrehoztuk a női és férfi torna 64 fős tábláját, amire pár szabadkártyával felraktunk néhány magyar játékost is. Minden párosításban egy játékosra lehet szavazni, és amelyik játékos 24 óra alatt több szavazatot gyűjt, az jut a következő fordulóba. Ez eddig a szokásos, de a különböző fogadóirodák odds-ai alapján különböző szorzókkal láttuk el a játékosokat (ez a nevük mellett lesz látható), így a kapott szavazatokat megszorozzuk, és az úgy kapott pont dönt a győztes kilétéről. Ezzel nehezebben borul a papírforma, de még így sem kizárt, hogy Fucsovics Márton hazaküldi Dominic Thiemet.

Minden nap 6-8 mérkőzéssel jövünk, és minden párosításban egy játékost kell kiválasztanotok, majd pedig a szavazatokat elküldeni nekünk. Kérünk titeket, hogy lehetőleg minden párosításban válasszatok ki valakit, és egyben küldjétek el a szavazataitokat. Köszönjük!

A szavazás lezárult!