Andy Murray elszánt az újabb visszatérése előtt

2020. augusztus 13.
by Utah

Embertpróbáló éveken van túl a korábbi világelső, ennek ellenére edzője szerint változatlan elánnal hajszolja a célját. 

2017-ben kezdődtek a komolyabb problémák a háromszoros Grand Slam győztesnél. Murray az elmúlt tíz Major versenyből mindössze kettőn tudott indulni, hiszen a csípőproblémáját követő műtéti beavatkozások nem bizonyultak elég hatásosnak.

Tavaly ugyan megnyerte a European Opent Antwerpemben, ám nemsokkal később ismét kidőlt és az Australian Opent is múlasztotta. Jövő héten  a Western & Southern mesterversenyen áll rajthoz, utána pedig a US Openen – ha semmi nem szól közbe. Edzője, Jamie Delgado bizakodik, hogy tanítványa legfőbb célja kamatozni fog számára.

“Embertpróbáló időszakon vagyunk túl a sérülések miatt. Andy leginkább azt szeretné, hogy képes legyen felvenni a versenyt a legjobbakkal. Természetesen a motivációjával továbbra sincs probléma, hiszen mérhetetlenül elszánt annak érdekében, hogy ismét meglegyen a tenisze a legjobbak ellen.” – ecsetelte a Delgado a Sportsbeatnek adott interjújában.

Kétségtelen, hogy Andy szíve megvan az újbóli és talán utolsó visszatérésre, de vajon ezúttal az eszközei is meglesznek?

Kiemelt kép: Tennis365.com