Tippjáték a US Open ideje alatt!

2020. augusztus 24.
by cort

A tavalyi Roland Garros-hoz hasonlóan, idén a US Open ideje alatt is lesz tippjáték a teniszvilag.com-on.

A 2019-es wimbledoni bajnokság és US Open előtt többen érdeklődtetek, hogy lesz-e a Roland Garros-hoz hasonló tippjáték, akár nyeremény nélkül, csak a játékélmény miatt. Akkor nem volt rá kapacitásunk, ahogy az idei Australian Open alatt sem, de most van! Igaz az idő rövidsége miatt nem sikerült szponzort találni, így most nyereményt nem tudunk felajánlani, de reméljük, hogy így is sokan velünk tartotok.

A szabályok nem változtak:

  • Kezdetben naponta öt, a végjátékban pedig az adott számú meccsre kell tippelni.
  • A tippek leadásának határideje minden esetben a választott mérkőzések közül az első meccs kezdési időpontja.
  • A tippek leadásához érvényes email cím szükséges.
  • A tippet a meccsek végső eredményére kell leadni (3-0, 3-1, 3-2, 2-3, 1-3, 0-3, vagyis összesen 6 lehetőség). A telitalálat 5 pontot, a kimenetel eltalálása 3 pontot ér.
  • Feladott meccs esetén a nyertes játékos szettjeit kerekítjük háromra, a feladó addig szerzett játszmáinak megtartása mellett (pl.: ha Schwartzmann 1-1-nél feladja Fucsovics ellen, az 1-3 Marcinak, ha 0-1-nél, az 0-3 Marcinak, ha 2-0-nál, az 2-3 Marcinak…)

Az állást igyekszünk folyamatosan közzétenni, a tippelhető meccsek listáját pedig időben kirakni, hogy mindenkinek legyen ideje a tippjeit leadni.

+ infó: Mivel a leadott tippekről semmilyen visszajelzést nem küldünk, ezért azt érdemes magatoknak feljegyezni valahova.