US Open 2020: Jennifer Brady az első elődöntős a hölgyeknél

2020. szeptember 8.
by Diapolo

Az amerikai Jennifer Brady jutott elsőként az elődöntőbe a nők versenyén, miután nagyon összeszedett játékkal verte meg Yulia Putintsevát.

A felső ág egészen furcsa képet fest mostanra már a hölgyek versenyében, ahol Jennifer Brady elfoglalta az egyik helyet az elődöntős pozíciókból. Tette mindezt azután, hogy két szettben verte az ukrán Yulia Putintsevát. Brady az előző körben Angelique Kerber ellen is diadalmaskodott, ma pedig folytatta remek sorozatát.

Az első játszmában gyorsan ellépett 4-0-ra, de ezt követően még felcsillanhatott Putintseva előtt a remény, hogy esetleg visszakapaszkodhat a játszmába. Brady megbicsaklása azonban csak átmeneti volt, egy kisebb kihagyás után behúzta az első szettet.

A második játszma elején Brady gyorsan elvette ukrán ellenfele adogatását, de Putintseva is el tudott csenni egy játékot Bradytől. Ez viszont az utolsó megnyert játéka is volt egyben az ukránnak, aki ezután már csak asszisztált Jennifer Brady továbbjutásához. Az amerikai lány fölényét brutális tenyeresjátéka hozta meg, amivel végig leszorította Putintsevát a pályáról, vagy éppen hibára késztette. Brady egy 6-3, 6-2-es győzelemmel jutott az elődöntőbe, ahol Shelby Rogers, vagy Naomi Osaka lesz az ellenfele.

A kép forrása: wtatennis.com